Každý máme doma nějakou kuchyni, a také každý umíme nějakým způsobem vařit. Když však jdeme do restaurace, tak se chceme dobře najíst a pochutnat si na něčem opravdu výjimečném, co si například doma sami neuvaříme. V tomto bodě by také mělo tkvět právě kouzlo restaurací. Něco trochu jiného čekáme od jídelen, které často nabízí hotová jídla, která jsou přichystána lidem, kteří nemají čas čekat na precizně vytvořené jídlo a nechtějí za něj dávat spoustu peněz. Ovšem všechny tyto postupy jak v jídelnách, tak v restauracích a mnohých dalších gastronomických firmách či společnostech se týkají jednoho a toho samého tématu tedy jídla.
Jak by si to takovéto firmy mohly ulehčit práci a jaké vybavení by měly mít?
Samozřejmě, že pokud vlastníte větší firmu nebo jednoduše restauraci, pizzerii či bar teplými pokrmy, tak musíte mít náležité vybavení. V tomto bodě se počítá s kvalitní myčkou na nádobí, která bude profesionální, a budete se moci na ni spolehnout ve všech bodech, protože pokud vaříte celý den, tak není čas na nějaké špinavé nádobí, abyste hodiny stáli u dřezu a myli, to už je dávno historií. Ale také musíte dbát na to, aby maso bylo dobře a měkce připravené, aby vaši zákazníci nejedli takzvanou „podrážku“.
Tak se kdysi říkalo tvrdým masům, která byla vysušená nebo spálená či to bylo jako guma, tedy tuhé a velice nepříjemné na žvýkání. V ústech se má každé jídlo rozplývat. Aby tomu tak doopravdy bylo, musíte využít moderní technologii, která se přípravou jídla zabývá. Od toho jsou zde vysoce moderní konvektomaty, které můžete různým způsobem nastavit. Podle potřeby, druhu jídla a mnoho dalšího .
Jaké druhy profesionálních systémů tedy nabízíme?
Ø Konvektomaty
Ø Úsporné mycí systémy
Ø Multifunkční míchací kotle
Ø Multifunkční systémy
Ø Granulové myčky – systém bez předmytí
Ø Systémy na likvidaci biologického kuchyňského odpadu
Od nás můžete čekat: projektování, prodej zařízení, servis a jakékoliv další poradenství.