Chcete vařit v tom nejlepším prostředím, s tím nejlepším vybavením a zkrátka v tom nejkvalitnějším zázemím? Pokud ano, nabízí se profesionální gastro vybavení, které je možné zakoupit jak pro menší, tak pro větší provozy. V dnešní době jsou požadavky na gastronomické provozy velmi vysoké, a to nejenom z hlediska hygieny, ale také z hlediska samotných strávníků. Právě proto je nutné udržovat své vybavení stále v co největší kvalitě.
Vyberte si z bohatého sortimentu
Gastro zařízení, to není jenom sporák, trouba a myčka nádobí. V současnosti je možné vybírat z velmi široké palety nejrůznějšího vybavení, mezi kterým se dá najít jak vylepšená zařízení z domácností, tak profesionální jednotky, které v domácnostech nelze využít.
Vybírat můžete z moderních zařízení tohoto typu:
– Konvektomaty – zařízení kombinující výhody parní a horkovzdušné trouby
– Mycí systémy – rychlé a kvalitní mytí nejenom nádobí
– Míchací kotle – pro přípravu omáček, těst a podobně
– Likvidátory odpadu – rychlá recyklace a efektivní skladování odpadu
– Chladicí zařízení – základ v podobě lednice a mrazáku
– Multifunkční systémy a pánve – pro efektivní tepelnou úpravu pokrmů
– Fritézy – smažení ve velkém množství
Jako samozřejmostí se bere nerezový nábytek, který je naprostým základem v každém profesionálním gastro závodě. Nerezový kov je totiž z hlediska použití v oblasti potravin ten nejvhodnější. I díky tomu můžete veškeré zařízení nakupovat na jednom místě, což vám značně ulehčí práci.
Pokud máte obzvláště náročné požadavky, bude pro vás nejvýhodnější nechat si veškeré vybavení navrhnout odborníky. To znamená nechat si vypracovat projekt, konzultovat jej se specialisty a následně jej nechat zrealizovat. Není to ani drahé, ani finančně náročné, ale vašim gastronomickým schopnostem to určitě prospěje.