Nenávidíte hory neumytého a špinavého nádobí? Nesnášíte mytí nádobí? Doma vše vyřeší myčka, ale co mají dělat pracovníci v profesionálních kuchyních, kde je špinavého nádobí mnohem více?
Mnohem více špinavého nádobí. Mnohem méně času na jeho umytí. Větší spotřeba nádobí čistého a velmi přísné nároky na hygienu a čistotu. Takové jsou profesionální provozy a jídelny. Zde si nevystačí ani s ručním mytím a bohužel ani s obyčejnou myčkou nádobí.

dřez

Unikátní řešení oplachu

V restauracích a jídelnách musí být nádobí dokonale čisté a lesklé a ihned připraveno k použití, nelze čekat. Nelze zdlouhavě mýt. Náklady jsou velké. Pokud chcete ušetřit náklady i přírodu, vyzkoušejte naše řešení s patentovanou technologií .
Jde o naprosto unikátní systém dvojitého konečného oplachu, který šetří čas, peníze, energii, vodu i prostředky. Jak je to možné? Snadno. Vše tkví ve využití vody z první oplachové fáze. V této fázi je totiž využita voda z předchozí mycí fáze, nikoli voda nová. Nová voda v teplotě 85 – 90°C je použita právě až v závěrečné oplachové fázi. Zde ale neodchází do odpadu, ale je ponechána pro další mycí cyklus. Tímto procesem se šetří absolutně vše.

Šetří náklady, zvýší efektivitu práce

Geniálně jednoduché, že? Tato patentovaná technologie vám umožní maximálně šetřit náklady, prostředky i čas. Nádobí bude vždy dokonale čisté a bude splňovat ta nejpřísnější kritéria. Mytí nádobí už nikdy nebude problém, nikdy už nespotřebujete zbytečně moc vody a čisticích prostředků. Odteď už budete pouze šetřit.

talíře

Moderní gastronomický provoz už se bez této technologie mytí nádobí neobejde. Kvalita a efektivní práce je stejně důležitá. Umožníme vám oboje, šetřit náklady a zefektivnit váš provoz. Tak neváhejte už ani minutu a pořiďte si i vy tuto novinku